De verkoper

www.wilderwilder.be wordt beheerd door en behoort toe aan Wilder vof.

Onze winkel + studio bevindt zich te:
Provinciestraat 28
2018 Antwerpen

Ons BTW nummer is:
BE 0725 498 236

Je kan ons bereiken via:
+32 (0)3 297 43 41 (tijdens openingsuren van de winkel)
hello@wilderwilder.be

Toepasbaarheid

Bij je bezoek aan onze website en/of bij het plaatsen van een bestelling accepteer je expliciet onze voorwaarden zoals hieronder omschreven. Wilder heeft het recht deze voorwaarden ten allen tijde te wijzigen. We nodigen je dan ook uit deze pagina opnieuw te raadplegen bij een toekomstig bezoek aan onze website.

Prijszetting

Alle prijzen worden vermeld in EURO, inclusief BTW. De verzendkosten worden berekend nadat je je bezorgadres hebt ingevoerd tijdens de check-out. In het geval van een internationale verzending kunnen goederen onderhevig zijn aan lokale heffingen en/of invoerrechten. Deze zijn voor rekening van de koper.

Betaling

We ondersteunen betalingen via Bancontact of kredietkaart. Alle betalingen worden veilig afgehandeld door Mollie.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je automatisch een orderbevestiging. Indien we vragen of belangrijke opmerkingen hebben bij je bestelling, zullen we je persoonlijk contacteren via e-mail.

Verzending

Bloemen

Boeketten worden geleverd door de fietskoeriers van CargoVelo binnen de Antwerpse postcodes 2000, 2018, 2060, 2600, 2140, 2020, 2050, 2100. We bieden via onze webshop standaard leveringen aan op vrijdag, tussen 11:00 – 15:00 en op zaterdag, tussen 10:00 – 13:00. Deze kunnen beiden wekelijks besteld worden tot 16u de dag voordien. De leverkost van €7 is bij deze standaard formules reeds inbegrepen in het bedrag. Occasioneel bieden we speciale leveringen aan; prijsinfo en opties vind je dan in het desbetreffende webshop item.

Het specifieke tijdstip van levering hangt af van de planning van onze koerier. Idealiter is er tijdens de uren van levering dus iemand thuis om het boeket in ontvangst te nemen. Voor het geval er toch niemand aanwezig zou zijn wanneer onze koerier aanbelt, laat je best je telefoonnummer of dat van de ontvanger achter in de opmerkingen bij check-out. Je kan ons op deze plek ook vertellen waar we het boeket alternatief mogen achterlaten (bij de buren, of op een veilige plek). Uiteraard gebruiken we deze gegevens louter om de levering tot een goed einde te brengen.

De boeketformules die we online aanbieden zijn standaard opties. Uiteraard staan wij ook open voor maatwerk. Wens je een levering op donderdag, of op een adres buiten onze standaard leverzone? Contacteer ons via hello@wilderwilder.be om de beschikbare mogelijkheden en prijzen te bespreken. Ben je op zoek naar een specifiek kleurenpalet, een ander formaat, of een bloemstuk?  Wil je graag op regelmatige basis bloemen ontvangen bij je thuis of voor je zaak? Ook hiervoor kan je ons mailen via hello@wilderwilder.be .

Objecten

Alle andere artikelen op onze webshop worden wereldwijd geleverd, tenzij anders vermeld.

Op vraag kunnen we ook objecten verzenden die we niet standaard in de webshop aanbieden maar wel voorradig hebben in de winkel. Contacteer ons hiervoor per mail.

We verzenden onze pakketten doorgaans tweewekelijks via Bpost en PostNL. De verzendkosten worden berekend bij check-out, nadat je je bezorgadres hebt ingevoerd.

De gemiddelde bezorgtijd voor België is 1-2 werkdagen, voor Europa 2-7 werkdagen en voor leveringen buiten Europa tot 14 dagen. Wilder is niet verantwoordelijk voor vertragingen die buiten onze macht liggen, zoals bij stakingen, onverwachte sluitingen of drukke periodes (zoals Kerst) bij de post.

Alle pakketten worden verzonden met tracking. Bij aankomst krijg je een mailtje van je lokale bezorgdienst. Wil je de weg van je pakketje volgen, dan kunnen we je op aanvraag de tracking code bezorgen per mail.

Wanneer je een pick-up in onze winkel selecteert, ligt je pakje de eerstvolgende dag tijdens de openingsuren voor je klaar.

Productinformatie

We fotograferen en beschrijven onze producten zo accuraat mogelijk. Zowel voor onze boeketten als voor onze eigen creaties (Wilder Objects) gaan we steevast op zoek naar materialen die kwalitatief, mooi en duurzaam zijn.

Elk van onze florale creaties is anders en wordt gevormd door onze persoonlijke touch en de bloemen die we op dat moment op voorraad hebben. De foto’s op onze webshop zijn dan ook slechts een indicatie voor de stijl, sfeer en grootte van het boeket dat je zal ontvangen.

Onze boeketten worden gemaakt en vervoerd met uiterste zorg. Na levering laten we de zorg over aan jou. Aan elk boeket hangt een kaartje met instructies dat je zal helpen om je bloemen zo lang mogelijk blij te houden.

Elk item op onze webshop wordt zorgvuldig nagekeken voor het bij ons vertrekt. Veel van onze niet-plantaardige producten zijn handgemaakt of vintage. Kleine onregelmatigheden zijn eigen aan dit type producten. Mocht je desondanks toch een defect bemerken bij ontvangst, breng ons dan binnen de 7 dagen op de hoogte via hello@wilderwilder.be.

Terugname

Florale creaties kunnen niet worden geretourneerd.

We aanvaarden omruilingen en retours van andere items tot 14 dagen nadat je je pakje hebt ontvangen. Contacteer ons vooraf met je verzoek via hello@wilderwilder.be. We aanvaarden enkel objecten die in perfecte toestand worden teruggestuurd, inclusief intacte verpakking en labels (indien van toepassing). Verzending gebeurt op eigen risico en kost van de koper. We betalen je aankoop terug binnen de 30 dagen na ontvangst van de teruggezonden goederen. Aankopen kunnen ook worden geretourneerd in onze winkel te Antwerpen (Provinciestraat 28, 2018 Antwerp). Gelieve ons ook in dit geval even vooraf te contacteren.

Rechtsbevoegdheid

Op alle overeenkomsten tussen de koper en verkoper is het Belgische recht van toepassing. Alle geschillen vallen onder de exclusieve rechtsbevoegdheid van de Belgische Rechtbanken.